Anna lahjaksi retromuotia ja -sisustustuotteita

Retromuodin ja -sisustustuotteiden ystävälle löytyy näppärästi kivoja lahjaideoita Partyking-verkkokaupasta. Tilaaminen on helppoa, joten lahjan hankkimiseen ei mene edes kovin kauaa, minkä lisäksi tarjolla on myös monia pieneen budjettiin sopivia lahjaideoita. Nappaa siis tästä artikkelista talteen hyvät retromuodin ja -sisustustuotteiden lahjaideat!

Mistä retrolahjoja näppärästi ja nopeasti?

Löydät hauskat retrotyyliset lahjat Partykingiltä! Lisäksi löydät kyseisestä verkkokaupasta myös teemaan sopivia juhlatuotteita. Partykingiltä tilaaminen on näppärää ja nopeaa ja verkkokaupan lahjavalikoimat ovat erittäin laajat eikä sinun tarvitse kierrellä ja kaarrella useissa erikoisliikkeissä löytääksesi hyvän valikoiman hauskoja retroaiheisia lahjoja! Jaamme seuraavaksi poimintoja verkkokaupan retrohenkisistä lahjaideoista.

Retrohenkiset naamiaisasut

Jos lahjansaaja on innokas teemapukeutuja tai käy usein naamiaisissa, voi retroteemainen naamiaisasu olla oivallinen lahjaidea. Ehkäpä retrosta pitävä naamiaisintoilija haluaa pukeutua yksiin juhliin Jokeriksi ja heti seuraaviin Batmaniksi! Jos Batman-teema kiehtoo, niin tarjolla on toki myös retrohenkisiä Robin-asuja.

Makeat retro-saappaat ovat myös hauska lahjaidea ajan henkeen pukeutuvalle! Tarjolla on ainakin valkoisia ja neonpinkkejä näyttäviä saappaita. Saappaat on helppo yhdistää ajan henkeen sopiviin vaatteisiin, joita saattaa hyvinkin löytyä esimerkiksi isovanhemman vintiltä, ja näyttävä naamiaisasu on valmis! Pientä muutosta asuun voi tuoda myös erilaisilla asusteilla, kuten retrosilmälaseilla. Yksi hauska naamiaisasuvaihtoehto on retrohenkinen lentoemännän asu, joten tutustu myös tähän vaihtoehtoon, jos tiedät lahjansaajan nauttivan retrohenkisestä pukeutumisesta ja naamiaisista.

Retrohenkiset sisustustuotteet, kodintavarat ja herkut

Retrohenkiset sisustustuotteet ja kodintavarat ovat myös oivallisia lahjaideoita retrokotiin! Erityisen upea vaihtoehto on Partykingin valikoimista löytyvä Champion Popcorn-kone, joka henkii vanhanajan tunnelmaa. Koneen lisäksi voit muistaa lahjansaajaa vaikkapa punaisilla raidallisia popcornastioilla, joissa koneella valmistetut popcornit on näppärä tarjoilla ajan henkeen sopivasti, sekä retrohenkisellä sokerisirottimella, jolla popcornit on helppo maustaa aikakautta kunnioittaen.

Popcornien lisäksi saatat haluta tarjota lahjansaajalle mahdollisuuden valmistaa myös ajan henkeen sopivia hattaroita, mikä onnistuu helposti Partykingiltä löytyvällä hattarakoneella. Herkuttelijalle kannattaa harkita myös kauniin retrokotiin sopivan Emerio-jäätelökoneen hankkimista.

Sirkuskaruselli-pöytäkoriste on kaunis valinta retrohenkiseen kotiin. Se sopii esimerkiksi lastenhuoneeseen ja onkin todella hyvä lahjaidea esimerkiksi vauvaa odottavan retrosisustajan baby shower -lahjaksi!

50-luvun Rock’n’ Rollista nauttivalle sisustajalle teemaan sopivat pahvilautaset tuovat kivan lisän juhlien kattausta, joten tutustu myös tähän vaihtoehtoon Partykingin valikoimissa. Route 66 -LED-taulu sopii myös erinomaisesti tähän tyyliin! Kylkeen on kiva ostaa vaikkapa retrohenkisiä karkkeja, kuten makeiskaulanauhoja tai retrohenkisiä lakuja. Tutustu myös Partykingiltä löytyviin elokuvapurukumeihin ja kauniisti pakattuihin paahdettuihin manteleihin! Myös vaaleanpunaiset paperipillit sopivat hyvin yhteen retrohenkisten pahvilautasten kanssa ja ovat kiva lahjaidea vaikkapa ulkonajärjestettäville piknikeille, joissa halutaan viettää mukavaa aikaa yhdessä läheisten kanssa retrohengessä, mutta mahdollisimman vähällä vaivalla.

Retrohenkiset pelit ja pelituotteet

Peli-intoilijalle Partyking tarjoaa esimerkiksi retrohenkisiä pelejä, elektronisia lemmikkejä ja käsinohjattavia pelikonsoleita, joita pelatessa tuntuu melkein siltä kuin olisi tehnyt aikamatkan menneisiin vuosiiin. Näiden tuotteiden parissa on helppo muistella esimerkiksi oman lapsuuden tai nuoruuden mukavia pelihetkiä ja irtautua hetkeksi nykyisestä hektisestä arjesta!

Leave a Reply