Löydä retro-sisustukseen sopiva olohuoneen matto näppärästi netistä!

Korona-aika on saanut ihmiset viettämään entistä enemmän aikaa kotona, mikä puolestaan on saanut yhä useammat panostamaan entistä enemmän kodin sisustukseen. Kotona puuhailu sisustamisen parissa onkin rentouttavaa puuhaa, joka tuo elämään sisältöä jopa tässä haastavassa tilanteessa, jossa sosiaalisten suhteiden ylläpitäminen on ollut pitkään monin tavoin rajoitettua. Yksi suosituista sisustustyyleistä juuri nyt on retrotyyli ja moni innokas retrotyylin sisustaja saattaakin miettiä mistä löytää retro-sisustukseen sopiva olohuoneen mattoa aikana, jona ei oikein tee välttämättä mieli lähteä kiertelemään ostoskeskuksia. Tarjoamme tässä artikkelissa hyviä vinkkejä, kuinka voit löytää retro-sisustukseen sopivan olohuoneen maton näppärästi netistä, mutta sitä ennen tutustumme hieman retro-sisustukseen ja sen ominaispiirteisiin. Oletko valmis lähtemään aikamatkalle kohti retro-muotia?

Paluu juurille näkyy sisustustrendeissä

Moni innokas sisustaja on alkanut kaivata tietynlaista paluuta juurille ja retro-sisustus onkin juuri nyt monen sisustajan suosiossa. Monelle retro on jopa elämäntapa, joka saattaa näkyä sisustuksen lisäksi myös esimerkiksi vaatetuksessa. Kodin lisäksi retro-tyyli on saattanut sujahtaa lähes huomaamatta jopa meikkipussiin saakka!

Retrotyyliä suosiva sisustaja saattaakin kaivata menneeseen hyvään aikaan, jolloin ei ollut koronaa ja jolloin moni muukin asia tuntui olleen nykyistä paremmin. Tällöin retrotyyli saattaa auttaa luomaan kotiin turvallista tunnelmaa, joka on juuri nyt, näin epävarmana aikana, erityisen tarpeen. Monelle koti onkin entistä enemmän turvasatama, jonne on hyvä vetäytyä turvaan ympärillä riehuvalta epidemialta!

Retro-sisustaja voi tuoda kotiinsa esimerkiksi suosittujen suomalaissuunnittelijoiden töitä. Eero Aarnion ja Eero Saarisen tuotteet ovatkin suosittuja ja haluttuja retroa suosivien sisustajien keskuudessa ja esimerkiksi tulppaanituoli sopii oivallisesti retro-henkiseen kotiin, jossa halutaan suosia suomalaista designia. Kestävyys ja ajattomuus ovat oivallisia elementtejä kodin kuin kodin sisustuksessa, mutta erityisen hyvin ne istuvat retro-kotiin.

Mistä retro-tyylinen matto olohuoneeseen?

Laadukas retrotyylinen olohuoneen matto löytyy näppärästi netistä. Netistä ostaminen onkin juuri nyt erityisen hyvä valinta, sillä nettishoppailun aikana voit noudattaa turvavälejä ja pitää juuri sopivasti sosiaalista etäisyyttä. Nettishoppailu on muutenkin oivallinen vaihtoehto myös mattojen osalta, sillä nettikauppojen hinnat ovat usein erityisen kilpailukykyisiä. Tämä johtuu ensinnäkin siitä, että verkkokauppojen ylläpitokulut ovat yleensä kivijalkakauppojen kuluja reippaasti pienemmät. Suuren mattokaupan liiketilojen vuokra keskeisellä sijainnilla maksaa helposti erittäin paljon, mikä näkyy kivijalkaliikkeen mattojen hinnoissa. Jos siis etsit retro-tyyliin sopivaa mattoa olohuoneeseen, kannattaa surffata suoraan Trendcarpet-nimiseen verkkokauppaan!

Voit selailla verkkokaupan monipuolisia valikoimia erilaisten hakuehtojen avulla. Tämä auttaa sinua löytämään unelmiesi maton, joka sopii retro-sisustukseesi. Voit vielä maton saatuasi varmistaa, että se sopii sisustukseesi ja kotiisi, sillä Trendcarpet tarjoaa sinulle 14 päivää voimassa olevan avokaupan eli palautusoikeuden. Jos sinusta siis tuntuu, ettei valitsemasi matto sittenkään sovi retro-tyyliseen kotiisi, voit palauttaa sen 14 päivän sisällä, kunhan huolehdit siitä, että matto on alkuperäisessä kunnossaan eikä sitä ole käytetty. Huolehdi palautustilanteessa myös siitä, että pakkaat palauttamasi maton samoin kuin vastaanotettaessa. Palauttaminen on verkkokaupassa maksutonta, eli voit huoletta tilata retro-tyyliisi sopivan maton ja varmistaa vielä paikan päällä, että se vastaa varmasti toiveitasi ja odotuksiasi.

Leave a Reply