Sisusta kotisi retrotyyliin edullisella remonttilainalla

Retrotyyli on täällä taas ja on tullut jäädäkseen! Retrotyylistä on kasvanut vuosien saatossa niin suosittu tyylisuuntaus, että siihen pukeutuvat ja sillä sisustavat myös sukupolvet, jotka eivät ole edes eläneet kyseisellä aikakaudella. Tästä syystä retrotyyli onkin yksi niistä harvoista tyylisuuntauksista, joilla ei ole ikärajaa, sillä kuka tahansa voi sisustaa kotinsa hauskoilla ja värikkäillä yksityiskohdilla, jotka tuovat kotiin nostalgista retro-tunnelmaa.

Mistä remonttilainaa retrotyylillä sisustamiseen?

Vaikka retrolla sisustaminen onnistuu myös pienellä budjetilla, monet haluavat muuttaa kotinsa ilmettä kertaheitolla. Seiniin uudet tapetit, lattiaan uudet lattialaatat, pöytälamput, huonekalut… Retrolla sisustaminen on muotia, eikä siinä tarvitse aina pihistellä!

Yksi helppo tapa rahoittaa kodin tuleva remontti ja retrolla sisustaminen on hakea remonttilainaa. Vakuudettoman remonttilainan hakeminen verkossa on tänä päivänä todella helppoa. On kuitenkin tärkeää, että muistat vertailla lainatarjouksia toisiinsa, sillä lainamarkkinoilta löytyy tänä päivänä valtavasti tarjontaa. Tämä ei myöskään tarkoita sitä, että kaikki pankit ja rahoituslaitokset tarjoaisivat yhtä hyvällä korolla ja joustavilla ehdoilla varustettua lainaa.

Lainojen vertaileminen on onneksi todella vaivatonta. Sinun tarvitsee vain täyttää helppo lainahakemus suoraan Rahalaitoksen kotisivuilla, jolloin vertailupalvelu välittää tietosi useille eri yhteistyökumppaneilleen. Näiden yhteistyökumppaneiden joukosta löytyy lukuisia luotettavia kotimaisia ja pohjoismaalaisia rahoitusalan asiantuntijoita.

Ennen lainahakemuksen täyttämistä on hyvä miettiä hieman etukäteen, kuinka paljon rahaa kodin remontointiin ja retrotyyliin sisustamiseen menee. Voit laskea kätevästi Rahalaitoksen lainalaskurin esimerkkikorolla, kuinka paljon lyhentäisit lainaa kuukaudessa laina-aikaa ja lainasummaa muuttamalla.

Sisusta retrotyyliin edullisella lainalla

Remonttilainasta ei kannata turhaan maksaa liikaa! Kun haet lainaa samaan aikaan useammasta eri pankista ja rahoituslaitoksesta, pystyt helposti selvittämään, mistä saat edullisimmalla korolla varustettua lainaa. Et siis välttämättä saa toisesta pankista yhtä hyvää tarjousta kuin toisesta, ja tästä syystä lainatarjousten vertaileminen on tärkeää, sillä vain tällä tapaa pystyt selvittämään, mikä saamistasi lainatarjouksista on kaikkein edullisin.

Lainojen vertailu ei myöskään maksa sinulle mitään. Voit kilpailuttaa lainat ilmaiseksi Rahalaitoksen verkkosivuilla ja vertailla rauhassa saamiasi lainatarjouksia. Koska et tarvitse vakuudettomaan lainaan nimensä mukaisesti erillisiä vakuuksia tai lainantakaajaa, itse lainaprosessi on todella helppo ja nopea.

Kun sopivin lainatarjous on löytynyt, voit hyväksyä tarjouksen kätevästi verkossa. Tämä on erittäin sujuva tapa hakea remonttilainaa varsinkin silloin, jos kodin remontti ja sisustaminen on jo alkanut, eikä aikaa jää juurikaan muuhun. Kun budjetti on kunnossa, onkin aika alkaa täyttämään unelmia!

Leave a Reply