Uusivanhat tuotteet pukeutumisessa ja sisustuksessa ovat hauska elementti

Retrot tuotteet ja niin sanottu ”retroilu” ovat monelle rakas harrastus. On hauska saada elämäänsä pieni tuulahdus menneiltä vuosikymmeniltä ja verestää muistoja vaikkapa lapsuudesta tutuilla esineillä tai sisustuselementeillä. Retro on myös hauska elementti vaikkapa pukeutumisessa. Aito retro on kuitenkin varsinkin joillakin osa-alueilla varsin vaikeasti löydettävissä oleva elementti tai vähintäänkin kallis sellainen. Voiko [ retroa sitten harrastaa: https://fi.wikipedia.org/wiki/Retro ] ilman suurta rahallista panostusta? No kyllä ilman muuta voi, ja aivan hetken kuluttua kerromme sinulle, miten! Jatka siis lukemista, ja pian sinulla saattaa olla ihka uusi harrastus edullisemman retroilun parissa.

Retroilu pienellä budjetilla – näin se onnistuu

Kiinnostaako retroilu, mutta budjetti ei anna myöden? Tämän tekosyyn voi heittää huoletta romukuoppaan, sillä aivan hetkisen kuluttua kerromme sinulle miten sinullakin voi olla retroiluun varaa ja vieläpä oikein huokealla budjetilla. Yllätyt taatusti siitä, kuinka helposti tämä oikeasti käykään ja loppujen lopuksi tulet miettimään, miksi et aikaisemmin ole tullut ajatelleeksi sitä. Lupaamme, että ihastut uuteen harrastukseesi ikihyviksi. Lue siis eteenpäin ja opi, kuinka helppoa retroilu voikaan olla! Tässä artikkelissa vilahtavat huoltoautojen kalusteet, antiikeiksi verhoillut tuotteet sekä uusvanhat pukeutumisen tuotteet, jolla kaikilla saat elämääsi ripauksen retroa – edullisin hinnoin tietenkin!

Uusretroilu autossa – näin saat autoosi tuulahduksen menneiltä vuosilta

Retro on paljon muuta, kuin pelkkä harrastus – se on peräti elämäntyyli! Retroharrastajan elämäntyyli näkyy usein lähes kaikessa, mitä hän tekee. Hänen pukeutumistyylinsä, hiuksensa, kodin sisustus kuin autonsakin suorastaan henkivät retroa, kuten myös esimerkiksi harrastuksetkin. Miten ihmeessä tässä oikein onnistutaan? No, oikeastaan aika helposti! Retrotuulahduksen autossasi ei tarvitse välttämättä tarkoittaa superkalliin antiikkiauton hankkimista. Ei, vaan tästä voi helposti päästä huomattavasti edullisemmin. Miten ihmeessä? Kun hankit huoltoauto kalusteet netistä, saat ne huomattavan edulliseen hintaan. Nämä huoltoauto kalusteet auttavat sinua tuunaamaan autosi sisustan tai ulkopuolen niin sanotusti uusivanhan näköiseksi, eli saat autoosi retron tuntua helposti, nopeasti ja edullisesti.

Uusvanhat vaatteet päivittävät vaatekaappisi retroksi alta aikayksikön

Haaveiletko retroista vaatteista, mutta lompakkosi ei ole samaa mieltä? Tämä on täysin ymmärrettävää, sillä aidosti retroista vaatteista saa usein pulittaa moninkertaisen hinnan ketjuliikkeiden Kiinassa tuotettuihin halpoihin rääsyihin verrattuna. Jos et satu kuulumaan siihen onnekkaaseen ihmisryhmään jolla on mummon vanha vaatekaappi tongittavana, on sinunkin keksittävä jokin toinen keino hankkia itsellesi kauan himoitsemasi retro vaatekaappi. Ja mitäpä jos kertoisimme, että tämä voi hoitua jopa murto-osalla siitä hinnasta, mitä olet aina luullut? Jatka lukemista, niin aivan hetkisen kuluttua kerromme sinulle, miten ihmeessä tämä onnistuu. Tulet yllättymään siitä, kuinka helppoa ja edullista se onkaan ollut kaiken tämän ajan, jonka olet käyttänyt siitä haaveilemiseen. Miksi ihmeessä kukaan ei aikaisemmin ole kertonut, kuinka helposti retro vaatekaappi voikaan olla hyppysissäsi?

Kun haluat saavuttaa retron vaatekaapin halvalla, avainsana on selvä – uusivanha kunniaan! Mitä se sitten tarkoittaa, se uusivanha? No, kirjaimellisesti sitä, mitä nimestäkin voisi päätellä. Uusivanhat tuotteet ovat siis vanhaan tyyliin ja vanhan näköisiksi tehtyjä uusia tuotteita. Toisien sanoen, ne ovat vintagetuotteiden uutta tuotantoa, jonka arvo ja hintataso on huomattavasti alhaisempi, kuin aidoin vintagen. Ulkoasu on kuitenkin lähes identtinen, eli harrastajalle näiden välillä ei juurikaan ole eroa. Uusivanha saattaa siis olla edullinen tiesi onneen – sen avulla voit päivittää vaikka koko vaatekaappisi retroon tyyliin, lompakollesi ystävälliseen tapaan. Kokeile vaikka, siihen jää koukkuun!

Leave a Reply