Vaatevinkit pyöreälle naiselle

Oletko kyllästynyt pukeutumaan liian väljiin ja laajalinjaisiin vaatteisiin, mutta et tiedä, mistä lähtisit rakentamaan uutta vaatekaappiasi? Näiden vinkkien avulla pääset varmasti asteen lähemmäs täydellistä pukeutumista, joka tuo vartalosi linjat esiin parhaimmillaan. Pukeutumisen tavoitteena on tyylikkyyden lisäksi se, että tuntisit olosi aina miellyttäväksi ja voisit luottaa siihen, että vaatteesi istuvat hyvin ja pukevat juuri omaa vartaloasi täydellisesti.

 

XL-muoti on tullut jäädäkseen. Kauniita, pyöreille naisille suunnattuja vaatteita onkin saatavilla runsaasti niin myymälöissä kuin netissäkin. Esimerkiksi täältä voit tilata kaikki plus size -koot nopealla toimituksella ja edullisesti. Netissä shoppailu on miellyttävää, sillä koko valikoima avautuu eteesi muutamalla hiiren napsautuksella. Käy sinäkin siis uudistamaan asukokonaisuuksiasi ajatuksen kanssa jo tänään!

 

Uudista pukeutumisesi omalle tyylillesi uskollisena, mutta uskalla kokeilla uutta

Sinulle on varmasti vuosien kuluessa jo muodostunut tietynlainen pukeutumistyyli ja haluat pitää siitä kiinni mutta uudistaa samalla vaatekaappiasi. Olet täysin oikeassa, sillä pienillä muutoksilla voit saada aikaan paljon! Kaiken A ja O on mittasuhteissa. Kiinnitä siis huomiota muutamiin yksityiskohtiin vaatevalintoja tehdessäsi.

 

Monet isokokoiset naiset pukeutuvat omaa kokoaan suurempiin vaatteisiin. Tämä saattaa tarjota turvaa, sillä vaatteisiin on mukavaa piiloutua – mutta se ei suinkaan tuo vartalosi parhaita puolia esiin. Selvitä siis oma kokosi nettikaupan näppärän kokotaulukon avulla. Se, että valitset juuri oman kokoisiasi vaatteita, ei tarkoita, että ne näyttäisivät ylläsi kireiltä kuin makkaran kuori!

 

Uskalla kyseenalaistaa sinulle muodostuneet tyylivalinnat ja muista myös, että vuosien kuluessa ulkonäkösi muuttuu – ehkäpä vaatteet, joita käytit 15 vuotta sitten, eivät enää näytä ylläsi samoilta kuin ennen. Uskalla siis kokeilla uudenlaisia malleja ja kuoseja. Kurvikkaat naiset voivat hyvin valita graafisia kuviointeja ja kirkkaita värejä. Musta ei ole suinkaan ainoa mahdollinen värivalinta, vaikka se onkin helposti yhdisteltävissä ja siksi suositeltava moniin perusvaatteisiin.

Two plus size women jogging in Central Park, New York during a beautiful day.

 

Se, mikä näyttää ja tuntuu hyvältä, on hyvää!

Kun valitset uutta XL-muotia, tärkeintä vaatteiden valinnassa on, että koet niiden pukevan sinua juuri haluamallasi tavalla. Naisilla on kuitenkin taipumus olla kovin julmia itseään kohtaan. Pyydä siis ystäväsi avuksi, kun sovitat netistä tilaamiasi vaatteita: he ovat monesti vähemmän kriittisiä kuin sinä itse. Jos et ole pitkään aikaan näyttänyt kauniita sääriäsi, niiden paljastaminen saattaa tuntua hurjalta riskiltä – hyvän ystävän tyylisilmän ja itseruskettavan voiteen ansiosta saatat kuitenkin kävellä jo huomenna rantakadulla kauniissa kesämekossa ja siihen sopivissa korkokengissä.

Muista, että valinta on aina viime kädessä sinun – jos et tunne oloasi miellyttäväksi vaatteissasi, myös ympäristösi huomaa sen. Nettishoppailu on hauskaa myös siksi, että pystyt sovittamaan tilaamiasi vaatteita ja valitsemaan kaikessa rauhassa kotona ne, jotka vastaavat parhaiten odotuksiasi. Näin varmistut, että valintasi on täydellinen.

 

Lukemattomat ihanat vaihtoehdot ja uusi tyylisi ovat vain muutaman klikkauksen päässä. Anna siis kevyemmälle, modernimmalle ja raikkaammalle lookille mahdollisuus!

Leave a Reply