Sisusta asuntosi retrotyylisellä kehystetyllä taiteella

Sisusta asuntosi retrotyylisellä kehystetyllä taiteella

Sisustaminen on huippusuosittu harrastus tänä päivänä. Nykyään sisustamismuodissa ei ole enää läsnä yhtä suurta suuntausta, kuin 1970-luvulla esimerkiksi oli. Nykyaikana on tyypillistä kokeilla erilaisia sisustuksellisia tyylejä. Yksi suosittu sisustustyyli on niin sanottu retrotyylinen sisustaminen. Retro tarkoittaa aikaisempien vuosikymmenten tyylien ja muotien sekoittamista nykyaikaan. Kyseessä on hyvin suosittu, joskaan ei yhtenäinen sisustusmuoti. Monesti retrosisustamisessa käytetään huonekaluja, valaisimia ja mattoja, jotka jäljittelevät menneiden vuosikymmenien tyylejä tai vaihtoehtoisesti ovat autenttisia tavaroita. Seinät ovat usein sisustamisessa vähemmälle huomiolle jääviä osa-alueita. Kuitenkin seinien sisustaminen on yhtä tärkeää kuin muunkin tilan. Kerromme sinulle tässä kirjoituksessa, miten voit kehystetyn taiteen avulla saada asunnostasi tyylikkään retrokohteen.

Gallerix verkkokaupassa on suuri määrä kehystettyä taidetta myynnissä. Kyseessä ei ole mikä tahansa julistekauppa, vaan taiteen verkkomyymälä. Huippu valokuvaajat ja lahjakkaat kuvataiteilijat joka puolelta maailmaa ovat valmistaneet Gallerix verkkokaupalla taideteoksia myyntiin yksinoikeudella. Näiden taideteoksien tulostettuja vedoksia on sinun nyt mahdollisuus tilata netistä. Gallerix taide on myynnissä julisteiden, tulosteiden ja kehystettyjen kuvien muodossa. Taidekuvia löytyy laidasta laitaan, aina klassisista vintagekuvista moderneihin ja postmoderneihin taidekuviin. Mikäli haluat sisustaa asuntoasi retrotyylisesti, niin mikä olisikaan parempi tapa kuin retrotaulut seinille?

Monipuolista ja laadukasta taidetta kotiisi

Gallerix nettikaupasta löytyvät monipuoliset valikoimat taidetta. Erittäin suosittua on niin sanottu tauluseinä. Tauluseinä on lahjakkaiden sisustussuunnittelijoiden luoma kokoelma tauluja. Löydät upeat tauluseinät jaoteltuna maalausten värien, kategorioiden ja määrän mukaisesti. Gallerixin ammattilaiset ovat luoneet helppokäyttöisen valikon, jota seuraamalla löydät sopivan taulut jokaiselle seinälle. Verkkokaupasta löytyy seinätaidetta moneen tarkoitukseen. Kauniita ja varmasti ikimuistoisia ovat syntymäjulisteen. Voit luoda ainutlaatuisen syntymäjulisteen pienokaisestasi. Luonnos skaalataan lapsesi mittojen mukaan. Gallerix verkkokaupan kategorioista löydät taidekuvia kaikenlaisiin tarkoituksiin ja huoneympäristöihin. Kategorioita ovat: Bauhaus, eläimet, Graafinen suunnittelu, Henri Matisse, ikoniset kuvat, joulun kokoelma, kasvitieteellinen, kaupungit ja arkkitehtuuri, keittiötaulut, lapset seinällä, luontoaiheet, muoti, mustavalkoiset, Pablo Picasso, Premium Selection, taidejulisteet, teksti julisteita, valokuvat ja vintage.

Vuosien saatossa Gallerix on saanut Gallerix on hyvän maineen laatutavaran verkkokauppana. Gallerix on toiminnassaan sitoutunut useisiin arvoihin, jotka ohjaavat toimintaa. Tärkeitä arvoja verkkokaupalle ovat valikoiman kattavuus, edulliset hinnat ja laadukas asiakaspalvelu. Kaikissa tuotannon ja myynnin vaiheissa Gallerix noudattaa myös erittäin tiukkaa ympäristöpolitiikkaa, josta kerromme seuraavassa tarkemmin.

Kestävän kehityksen arvojen mukaisesti valmistettua taidetta

Gallerix verkkokaupalle kestävän kehityksen ekologinen ympäristöohjelma kattaa jokaisen tuotannon ja myynnin vaiheen. Ekologisuus ei ole vain viherpesua, vaan näkyy konkreettisina arjen tekoina. Tiukka ympäristöpolitiikka ohjaa tuotteiden valmistamista, paketointia ja toimitusta. Gallerix ei valmista edes suosituimpia tuotteitaan varastoon, vaan tuotteet tulostetaan ja tarvittaessa kehystetään vasta, kun asiakas on tilannut kuvan. Jokainen Gallerix taulu on syntynyt vasta tilauksen jälkeen. Tällä keinoin vältytään turhalta tuotannolta. Ylituotanto on vakava ongelma jokaisella tuotannonalalla tällä hetkellä maailmassa. Gallerix haluaa omalta osaltaan vaikuttaa ekologiseen tuotantotapaan ja tiedottaa siitä myös asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan.

Ekologisuus ja kestävän kehityksen tuotantotapa on yrityksen käyntikortti. Yhtiöllä on vahva halu pienentää yritystoiminnan synnyttämää hiilijalanjälkeään mahdollisimman pieneksi. Omalta osaltaan Gallerix haluaa olla suunnannäyttäjä kaikille asiakkailleen ja yhteystyökumppaneilleen kestävän kehityksen politiikallaan. Sisustamisen ei tarvitse olla luontoa kuluttavaa, vaan taide ja sisustaminen voidaan toteuttaa myös ekologisesti. Myös laadukkaiden ja kestävien tuotteiden valmistaminen on ympäristöystävällistä, koska kertakäyttöyhteiskunnassa, jossa elämme esineiden käyttöikä, on varsin lyhyt. Sen sijaan laadukkaista raaka-aineista valmistetut tuotteet kestävät pitkään, eivätkä päädy parin käyttövuoden päästä kaatopaikalle.

Leave a Reply